Missie en visie

Wij staan als onafhankelijk adviseurs en begeleiders voor u klaar om te helpen uw medewerkers in hun kracht te zetten. Het gedrag van uw mensen bepaalt het succes van uw organisatie. Dit betekent dat het in kaart brengen en tot wasdom brengen van de talenten van de medewerkers in uw organisatie rendeert. Zowel in geluk en werkbeleving van uw medewerker, als in de bijdrage die uw medewerker biedt aan uw organisatiedoelen. En, zoals u weet, iedere medewerker heeft talenten en passie, maar worden deze voldoende aangeboord, gefaciliteerd en gestimuleerd? Daar ligt de bijdrage van Talent8.

De medewerkers van Talent8 hanteren een paar gedeelde waarden in de uitvoering van het werk: onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid, concreet, gedreven en professioneel en in een veilige setting waarin iedere deelnemer zichzelf mag en kan zijn. Wij hanteren uiteraard de gedragsregels van het NIP.

Vacature

Freelance assessment psycholoog NIP

Talent8 zoekt op incidentele basis een freelance assessment psycholoog voor het afnemen van (uitgebreide) assessments voor klanten (tussen 0 en 10 assessments per jaar). Beschikbaarheid in de vakantieperiodes is een sterke pré. Enige ervaring in het assessmentvak is gewenst. Interesse? Stuur je CV naar i.geurts@talent8.nl.

Ons team

Ivo Geurts

Ivo Geurts Psycholoog, coach, trainer

Ivo Geurts is register psycholoog NIP arbeid & organisatie. Sinds 2007 is hij in dienst bij Talent8, vanaf 2011 als eigenaar. Vervulde in het verleden functies als arbeidsbemiddelaar, scholingsdeskundige, regiomanager, consultant, accountmanager en docent. Was werkzaam in zowel non-profit als profitsector, bij grote en kleine bedrijven. Deze ervaring in verschillende rollen, functies en bedrijven helpt hem dagelijks om zich te verplaatsen in de context van de klant of in de beleving en verantwoordelijkheden van de deelnemer. Dit helpt zowel hem zowel bij assessments, coaching als het bij begeleiden van teams. Durft deelnemers te confronteren, maar complimenteert en enthousiasmeert hen daar waar mogelijk. Het enerzijds beter benutten van individuele kwaliteiten en het verkleinen van belemmeringen. En anderzijds het zoeken naar de flow en synergie in teams vindt hij de mooiste uitdagingen in zijn werk.

Duschka de Brouwer

Duschka de Brouwer Consultant

Drs. Duschka de Brouwer (1970) is psycholoog NIP. Zij heeft een ruime ervaring op het gebied van assessment, training en coaching. Al tijdens haar studie ontwikkelde zij een passie voor het ontdekken van persoonlijke kwaliteiten van mensen. Vanaf 1994 heeft zij in verschillende functies in bedrijfsleven en onderwijs gewerkt. Haar activiteiten waren daarbij steeds gericht op ontwikkelingsgericht assessment, persoonlijke ontwikkeling binnen de organisatie en selektie op basis van geschiktheid en talent. Ook ontwikkelde zij zich tot een gedreven trainer van sociale en managementvaardigheden.

Paul Luijben

Paul LuijbenTrainer

Paul Luijben (1965) heeft A&O psychologie en bedrijfskunde gestudeerd. Hij heeft ruime ervaring als consultant, trainer en coach. Zijn passie ligt in het bovenhalen van talenten die in een organisatie aanwezig zijn. Hij gelooft in hoge mate van zelfsturing in een bedrijf of organisatie. Hij heeft zijn sporen, om de transitie naar zelfsturing te maken, al jaren verdiend in zowel profit als non-proft organisaties. Zijn werkwijze is mens- en doelgericht. Een organisatieverandering is geen doel op zich, de vraag is altijd wat het de klant oplevert. Naast het werk als consultant, coacht hij leidinggevenden en geeft hij Leiderschapstrainingen aan leiders en ondernemers.

Mart Bloem

Mart Bloem HR-adviseur - organisatiepsycholoog

Na een opleiding Personeelsmanagement ben ik me verder gaan verdiepen in 'de mens en zijn werk' door een studie Organisatiepsychologie te volgen. Na afronding daarvan ben ik meteen gestart als freelancer (vanaf 1996). De opdrachten zijn door de jaren heel divers geweest (HR adviseur, opleidingsadviseur, coach, assessor, trainer, schrijver/ontwikkelaar) en bij verschillende soorten organisatie, van groot tot klein (industrie, onderwijs, zakelijke dienstverlening, welzijn, zorg, verzekeraars). Bij Talent8 verzorg ik selectie- en ontwikkelassessments. Dat doe ik met grote betrokkenheid en in nauw contact met de opdrachtgever. Daardoor ben ik in staat om het assessment specifiek op een kandidaat af te stemmen, zodat het assessment geen standaard 'kunststukje' wordt. Onbevangen en onafhankelijk ga ik het assessment in en mijn nieuwsgierigheid naar de persoonlijkheid van de kandidaat zorgt ervoor dat ik doorga totdat ik echt weet wie ik voor me heb en een compleet beeld heb van de persoon. Het helpt dat ik regelmatig als HR adviseur werkzaam ben, zodat ik me heel goed kan verplaatsen in wat een organisatie vraagt van een sollicitant of medewerker.

Mieke Bastiaansen

Mieke Bastiaansen Trainingsactrice

Als trainingsactrice is het mijn uitdaging om iedere kandidaat een passende uitdaging te geven die krachten in gespreksvaardigheden, maar ook ontwikkelpunten helder zichtbaar maakt. Ik zet me in om een rollenspel niet te laten ervaren als een simulatie, maar zo te spelen dat een kandidaat zich werkelijk in de gegeven situatie geplaatst voelt. Op die manier wordt het rendement het grootst. In 2009 heb ik mijn opleiding aan de Academie voor Theater afgerond en werk ik als freelance trainingsactrice en theaterdocente. Daarnaast ben afgestudeerd als maatschappelijk werkende en zet ik die kennis en vaardigheden in als trainingsactrice.

Pelle Slavenburg

Pelle Slavenburg Trainingsacteur

Wat mij tot op de dag van vandaag boeit, is bewustwording in communicatie. Overigens niet in de laatste plaats die van mijzelf. Dat je nu iets beheerst, wat je gisteren nog niet beheerste. Dat je het nadelige effect van bepaald gedrag feilloos begrijpt, maar dat het je nog niet lukt ander gedrag te laten zien. Dat je je door die ene dominante collega niet meer omver laat praten, maar je wel om de vinger laat winden van die kwetsbare collega, waar je wat medelijden mee hebt, maar waar je eigenlijk ook een beetje moe van wordt. Als acteur daag ik naar aanleiding van een casus de kandidaat uit om te laten zien waar zijn of haar kracht ligt. Dat doe ik door de inzet van reëel tegenspel in soms diverse personages. Tegelijkertijd bied ik de assessor op deze wijze zicht op de ontwikkelpotentie, zodat die samen met de kandidaat het communicatieproces kan evalueren.

Eind 2016 rondde ik de opleiding tot trainingsacteur af bij Arianda Schepens aan de Hebbes Academy; daarnaast heb ik veel ervaring in het coachen van en leidinggeven aan teams binnen diverse klantcontact-omgevingen.

Paul Marinus

Paul Marinus Trainingsacteur

In mijn vak als trainingsacteur, daag ik mensen uit om net iets meer van zichzelf te laten zien dan dat ze in hun dagelijks werk doen. Door een situatie zo natuurlijk mogelijk te spelen, maar soms net wat scherper aan te zetten, kan de klant geconfronteerd worden met zichzelf. Waar zitten zijn/haar valkuilen en wat zijn zijn/haar sterke punten. Door hier feedback op te geven, krijgt de kandidaat inzicht in zijn/haar gedrag, wat hem/haar kan helpen om zich verder te ontwikkelen.

Ik ben sinds 2012 werkzaam als trainingsacteur. Daarnaast heb ik in verschillende gezelschappen gespeeld zoals Internationaal straattheater Close Act, maar ook in kleinere producties voor kindertheater, amateurtoneel en theatersport (improvisatietheater).

In 2020 heb ik de opleiding tot trainingsacteur gevolgd en afgerond aan de Hebbes academie onder leiding van Arianda Schepens.